United Growth

• Vrijblijvend

Accountmanager bedrijfsfinancieringen
United Growth groeit!

Ter uitbreiding van ons team zijn we per direct op zoek naar een

Wat houdt de functie in?

Als ervaren accountmanager bedrijfsfinanciering houd je ervan om dagelijks met klanten te werken en hen verder te helpen bij de groei van hun bedrijf. Je werft nieuwe aanvragen door het actief onderhouden van je netwerk van onafhankelijk intermediairs van bedrijfsfinancieringen. Ook werf je investeerders en onderhoud je het contact met deze vermogende, vaak (voormalige) ondernemers. 

 

Samen met de intern accountmanager werk je financieringsaanvragen uit in een memorandum. Het memorandum is bestemd voor de investeerder die op basis daarvan zijn besluit neemt. Je hebt hiermee zichtbaar resultaat van jouw werk en maakt direct het verschil voor onze klanten, want je laat ondernemers groeien door ze in contact te brengen met een investeerder die in hen gelooft.

 

Je werkt gedurende het hele traject samen met een intern accountmanager. Samen onderhouden jullie contact met de ondernemers, adviseurs, investeerders en notaris. Een hele afwisselende en zelfstandige baan waarbij je bovendien samenwerkt in een team dat wordt gekenmerkt door een gezellige en informele werksfeer.

Wat vragen wij van jou?
  • Met een relevante en afgeronde hbo-opleiding en ervaring met bedrijfsfinancieringen zit je bij ons helemaal op je plek.
  • Heb je een netwerk van vermogende investeerders, dan is dat een belangrijke pré.
  • Beschik je daarnaast over een flinke dosis enthousiasme en blijf je stabiel onder druk? Dan zijn wij op zoek naar jou.
Wat bieden we jou?
  • Een marktconform salaris op basis van je werkervaring bestaande uit een vast deel en een variabel deel op basis van je resultaten.
  • Een zakelijke laptop en mobiele telefoon zodat je kunt werken waar en wanneer je wilt.
  • Een ruime hoeveelheid vakantiedagen om wat gas terug te nemen en je batterij weer op te laden. 
  • Flexibiliteit in werktijden en werkplek is voor ons een vanzelfsprekendheid. Onze standplaats is Zoetermeer, graag zien we elkaar regelmatig op kantoor. 

Ben je enthousiast geworden van deze uitdagende functie? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Over United Growth

United Growth is hét investeringsplatform waar investeerders geld lenen aan ondernemers waarin ze geloven. En natuurlijk het platform waar je als ondernemer de financiering vindt voor jouw idee waardoor je kunt groeien. Groeien met iemand die gelooft in jou en jouw bedrijf. Iemand die jouw bedrijfsmodel snapt.

We verbinden hierbij ondernemers en investeerders aan elkaar via een directe lening. We geloven in de meerwaarde van persoonlijk contact. Daarom beschikt elke investeerder over een vaste accountmanager. Voordat de lening wordt verstrekt, regelen we ook een kennismaking tussen de investeerder en de ondernemer.

Werken bij United Growth betekent werken voor een ambitieus en dynamisch bedrijf in de financiële sector. Een informele sfeer met volop afwisseling en ruimte om je zelf verder te ontwikkelen is typerend voor onze organisatie. Ben jij flexibel, heb je oog voor structuur en voel je je thuis in bedrijfsfinancieringen? Dan is deze uitdaging zeker iets voor jou.

Interesse?

Stuur dan je cv met motivatie naar werken@unitedgrowth.nl

Klaar om te groeien?
Investeer samen in wat belangrijk is.