United Growth

Omdat investeren meer is dan geld lenen

United Growth is hét investeringsplatform waar investeerders geld lenen aan ondernemers waarin ze geloven. En natuurlijk het platform waar je als ondernemer de financiering vindt voor jouw idee waardoor je kunt groeien. Groeien met iemand die gelooft in jou en jouw bedrijf. Iemand die jouw bedrijfsmodel snapt.

We verbinden hierbij ondernemers en investeerders aan elkaar via een directe lening.

Uniek platform

Als investeerder krijg je na je registratie een account van ons platform. Hiermee krijg je toegang tot nieuwe investeringskansen en neem je eenvoudig opties op de aanvragen die passen bij jouw wensen. Dankzij de mogelijkheden voor het maken van diverse zoekprofielen met verschillende wensen is het vinden van de mooiste kans nog eenvoudiger. 

Persoonlijk

We geloven in de meerwaarde van persoonlijk contact. Daarom beschikt elke investeerder over een vaste accountmanager. Voordat de lening wordt verstrekt, regelen we ook een kennismaking tussen de investeerder en de ondernemer.

Ons team

Wij helpen je graag
Vincent Mathot - Accountmanager United Growth

Vincent Mathot

Accountmanager

Zoek je een investeerder of juist een investering die bij je past?

Dan gaan wij absoluut met elkaar kennismaken. Via telefoon, e-mail, video of in een persoonlijk gesprek heb ik contact met zowel de investeerder als de ondernemer en hun adviseurs. Daarbij houd ik van korte lijnen en direct contact, wel zo makkelijk voor ons allebei.

Ik help ondernemers en investeerders groeien, ieder op hun eigen manier. Wanneer die twee partijen tot een succesvolle match komen, geeft mij dat enorm veel energie. Heerlijk! Daar doe ik het voor.

Diny Meijer - United Growth

Diny Meijer

Intern accountmanager

Op zoek naar mogelijkheden voor een financiering of investering?

Dan hoop ik je snel te spreken. Samen met de accountmanager begeleid ik het financieringsproces van de binnenkomst van de aanvraag tot en met het passeren van de akte. Ik zorg ervoor dat het proces soepel verloopt en het dossier compleet is. Hierbij houd ik gedurende het proces contact met de ondernemers, adviseurs, investeerders en de notaris.

Dus of je nu juist wilt investeren of je plannen wilt laten financieren, ik help je graag verder met je ideeën.

Pauline van Toor

Projectmanager

Snel je weg vinden naar een nieuwe investering?

Daar help ik graag aan mee. Via onze United Growth portal zorg ik op de achtergrond voor een goede presentatie van alle ondernemers zodat investeerders snel en eenvoudig hun nieuwe investering vinden. 

Als beide partijen elkaar eenmaal hebben gevonden, is het fijn als het administratief allemaal soepel verloopt. Goedwerkende ict-processen helpen daarbij. Ook daar zorg ik voor. Zo lever ik mijn bijdrage aan de toekomstplannen van veel ondernemers. En dat geeft mij veel voldoening.

Loïs Reesink

Marketingmedewerker

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk, toch?

Precies, daarom heeft onze website mijn volledige aandacht. Dat is ons online visitekaartje en moet altijd actueel zijn. Onze site stelt jou in staat om te zoeken wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.   

Behalve de website houd ik me ook bezig met alle andere communicatiemiddelen zoals flyers en advertenties. Heerlijk om daar mijn creativiteit in kwijt te kunnen. Daar maak je mij blij mee.    

De financieringsmogelijkheden voor ondernemers zijn sterk veranderd. Ik zie dat goede investeringsmogelijkheden soms niet doorgaan omdat de financieringsvraag niet past binnen de standaard beleidskaders van banken. Hoe kun je dan als ondernemer de financiering wel krijgen en verder groeien?

United Growth is hét investeringsplatform waar ondernemers en investeerders bij elkaar komen en samen groeien.

Vincent Mathot - over ons

Onze werkwijze

in 3 stappen een nieuwe investering
United Growth - werkwijze
United Growth - investeringsplatform

Neem contact met mij op

  • Door het formulier te versturen geef je toestemming om je gegevens beveiligd te bewaren en ga je akkoord met ons privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.