United Growth

Omdat investeren meer is dan geld lenen

United Growth is hét investeringsplatform waar investeerders geld lenen aan ondernemers waarin ze geloven. En natuurlijk het platform waar je als ondernemer de financiering vindt voor jouw idee waardoor je kunt groeien. Groeien met iemand die gelooft in jou en jouw bedrijf. Iemand die jouw bedrijfsmodel snapt.

We verbinden hierbij ondernemers en investeerders aan elkaar via een directe lening.

Uniek platform

Als investeerder krijg je na je registratie een account van ons platform. Hiermee krijg je toegang tot nieuwe investeringskansen en neem je eenvoudig opties op de aanvragen die passen bij jouw wensen. Dankzij de mogelijkheden voor het maken van diverse zoekprofielen met verschillende wensen is het vinden van de mooiste kans nog eenvoudiger. 

Persoonlijk

We geloven in de meerwaarde van persoonlijk contact. Daarom beschikt elke investeerder over een vaste accountmanager. Voordat de lening wordt verstrekt, regelen we ook een kennismaking tussen de investeerder en de ondernemer.

De financieringsmogelijkheden voor ondernemers zijn sterk veranderd. Ik zie dat goede investeringsmogelijkheden soms niet doorgaan omdat de financieringsvraag niet past binnen de standaard beleidskaders van banken. Hoe kun je dan als ondernemer de financiering wel krijgen en verder groeien?

United Growth is hét investeringsplatform waar ondernemers en investeerders bij elkaar komen en samen groeien.

Vincent Mathot, accountmanager United Growth
Vincent Mathot - over ons

Onze werkwijze

in 3 stappen een nieuwe investering
United Growth - werkwijze
United Growth - investeringsplatform

Neem contact met mij op

  • Door het formulier te versturen geef je toestemming om je gegevens beveiligd te bewaren en ga je akkoord met ons privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.