United Growth

• Vrijblijvend

Geld investeren

Geld investeren in een directe lening

Het midden- en kleinbedrijf is het kloppend hart van de Nederlandse economie.  Kies je voor geld Investeren in een ondernemer, dan leen je je geld uit aan bedrijven die verantwoordelijk zijn voor ongeveer 70% van alle banen in de private sector. Daarmee zijn ondernemers dus de drijvende kracht van onze economie. Van de bakker op de hoek van je straat tot een handelsbedrijf op een industrieterrein.

Geld investeren via United Growth is een slimme manier om andere ondernemers te helpen, waarbij je bovendien met hypothecaire zekerheid een aantrekkelijk rendement op je investering ontvangt. De minimale inleg is € 100.000,-

Meer weten over jouw investeringskansen?

Geld investeren met United Growth

Waarom geld investeren in een directe lening

Met een directe lening verstrek je als investeerder geld aan één ondernemer voor een herkenbaar investeringsdoel. In de overeenkomst die jullie samen aangaan, staan duidelijke afspraken over de aflossingsvoorwaarden en het rentetarief. Als beloning voor jouw investering krijg je een vaste rente en hypothecaire zekerheid. Vooraf krijg je inzicht in de betaalbaarheid van de lening en de aanwezige zekerheden.

Voordeel voor investeerder

Wanneer je gebruik maakt van een directe lening met hypothecaire zekerheid, is het onderpand van de ondernemer gekoppeld aan jouw investering. Voor jou als investeerder betekent dit dat als de ondernemer met zijn bedrijf failliet gaat, jij eerst je geld terugkrijgt voordat de ondernemer zijn deel terugkrijgt. Daarmee is een directe lening met hypothecaire zekerheid een veilige manier van investeren.

Voordeel voor geldlener

Voor de ondernemer die het geld van jou leent, biedt deze vorm van lenen een groot voordeel: met een directe lening hoeft hij of zij niet bij een bank of andere geldverstrekker aan te kloppen voor een financieringsaanvraag.

Geld-investeren-2

Geld investeren in ondernemers die jij wilt zien groeien

Je verstrekt als investeerder een directe lening aan één ondernemer voor een herkenbaar investeringsdoel. Je krijgt hiervoor vooraf inzicht in de betaalbaarheid van de lening en de aanwezige zekerheden.

Zo weet je precies in welke onderneming je investeert.

Download hier het whitepaper

Download het whitepaper en lees hoe je als investeerder een lening kunt verstrekken aan een ondernemer met een duidelijk investeringsplan. Je krijgt alle nodige informatie over de betaalbaarheid van de lening en welke zekerheden er zijn, zodat je een slimme keuze kunt maken. Uiteraard staan we klaar om samen met jou de beste investeringskansen te vinden!

Whitepaper-download
Naam(Vereist)

United Growth

Vind eenvoudig de mooiste investering

Hoe laat je iets groeien van waarde en investeer je met een positieve bijdrage? Eenvoudig door met United Growth te investeren in ondernemers die jij wilt zien groeien. Door te investeren in sectoren en bedrijven die je kent en belangrijk vindt.

Kies

Zoek vrijblijvend jouw investering

Bepaal samen met onze adviseur jouw voorkeuren en zoekprofiel. Dan vinden wij de best passende investering.

Analyseer

Kiezen begint bij inzicht

Beslis op basis van onze rapportage over de aanwezige zekerheden en de betaalcapaciteit van de ondernemer.

Investeer

Investeer in wat jij belangrijk vindt

Een passende casus gevonden? Wij verbinden je aan de ondernemer en regelen de administratie voor je.

Recente investeringen

Hypothecaire lening op een perceel bouwgrond Hypothecaire lening op een perceel bouwgrond

Gevraagde investering € 250.000,-
Koopsom € 400.500,-

See More
Hypothecaire lening op ca. 2,1 ha grasland bestemd voor eigen gebruik Hypothecaire lening op ca. 2,1 ha grasland bestemd voor eigen gebruik

Gevraagde investering € 125.000,-
Taxatiewaarde € 210.450,-

See More
Hypothecaire lening op twee percelen landbouwgrond van 7,7 ha voor eigen gebruik Hypothecaire lening op twee percelen landbouwgrond van 7,7 ha voor eigen gebruik

Gevraagde investering € 225.000,-
Taxatiewaarde € 464.250,-

See More
Hypothecaire lening op een perceel bouwgrond Hypothecaire lening op een perceel bouwgrond

Gevraagde investering € 250.000,-
Koopsom € 400.500,-

See More
Hypothecaire lening op ca. 2,1 ha grasland bestemd voor eigen gebruik Hypothecaire lening op ca. 2,1 ha grasland bestemd voor eigen gebruik

Gevraagde investering € 125.000,-
Taxatiewaarde € 210.450,-

See More

Meer weten over jouw investeringsmogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te versturen geef je toestemming om je gegevens beveiligd te bewaren en ga je akkoord met ons privacy statement.

Geld investeren met United Growth