United Growth

• Vrijblijvend

Als vermogend belegger heb je vast al eens overwogen om te beleggen in vastgoed. Dat is immers een methode die garant staat voor stabiele groei. United Growth introduceert een innovatieve manier om te beleggen zonder dat je zelf daadwerkelijk fysiek vastgoed aankoopt. Dit is dé kans om het maximale uit jouw kapitaal te halen. In dit blog leggen we de voordelen uit van beleggen in vastgoed. Ook kijken we naar de verschillen tussen zelf aankopen van vastgoed en het verstrekken van directe leningen via United Growth.

In plaats van zelf vastgoed aan te kopen, maakt United Growth het mogelijk om via een directe lening te beleggen in vastgoed. 

Zo financier jij met je vermogen een vastgoedproject van een ervaren ontwikkelaar waardoor je de risico’s van vastgoed in eigendom uit de weg gaat en toch profiteert van het rendement van de vastgoedmarkt.

Beleggen-in-vastgoed

De voordelen van beleggen in vastgoed

Beleggen kent diverse voordelen:

  • Je ontvangt een regelmatige cashflow uit de huurinkomsten
  • Vastgoed behoudt zijn waarde dus je bent beschermd tegen inflatie
  • Er is volop keus waarin je kunt beleggen want door de groeiende steden en de vele innovatieve bouwprojecten biedt de vastgoedmarkt eindeloos veel mogelijkheden voor investeerders

Met deze voordelen wordt het een aantrekkelijke optie om rendement uit je vermogen te halen.

Beleggen in vastgoed in eigendom

Als je besluit te beleggen en dit zelf aan te kopen, brengt dat een aantal uitdagingen met zich mee:

  • Onvoorziene onderhoudskosten
  • Schommelingen in de markt
  • Mogelijke leegstand van je pand(en) waardoor je geen huurinkomsten ontvangt

De oplossing die United Growth biedt zorgt ervoor dat je geen last hebt van deze uitdagingen maar ondertussen wel profiteert van de voordelen van de vastgoedmarkt.

Beleggen in vastgoed in vergelijking met andere beleggingsopties

Als je vergelijkt met andere beleggingsopties zoals aandelen of obligaties, dan kom je al snel tot de conclusie dat een vastgoedbelegging een aantrekkelijk evenwicht biedt tussen rendement en risico.

  • Beleg je in aandelen dan loop je continu de kans dat de koers fluctueert waardoor de waarde van jouw aandelen wijzigt.
  • En kies je voor een belegging in obligaties, dan biedt dat vaak een laag rendement. Met beleggen via United Growth kun je het evenwicht tussen rendement en risico zelfs nog verder optimaliseren zodat je maximaal profiteert van jouw investering. 

De toekomst van beleggen in vastgoed

De Nederlandse vastgoedmarkt is volop in ontwikkeling. Verspreid door het hele land zijn er innovatieve bouwprojecten en interessante panden. Voor beleggen en residentieel vastgoed gaat de Wet betaalbare huur middenhuurregulering gelden tot en met 186 punten (1.123,13 euro, prijspeil 1 januari 2024). De regulering gaat zowel voor bestaande bestaande bouw als nieuwbouw gelden.

Of je nu kiest voor traditioneel beleggen in vastgoed of beleggen in vastgoed via een directe lening bij United Growth, dit is het moment om als belegger in vastgoed het maximale uit je vermogen te halen.

Beleggen in vastgoed via United Growth werkt heel eenvoudig

Met United Growth beleg je via een directe lening in de expertise van vastgoedprofessionals. Wij zorgen voor een uitgebreide selectieprocedure zodat alleen de beste projecten worden gefinancierd. Je krijgt vooraf inzicht in de betaalbaarheid van de lening en de aanwezige zekerheden. Zo ben je via United Growth altijd goed beschermd.

Neem contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te versturen geef je toestemming om je gegevens beveiligd te bewaren en ga je akkoord met ons privacy statement.