United Growth

• Vrijblijvend

Als vermogend belegger heb je vast al eens overwogen om te beleggen in vastgoed. Dat is immers een methode die garant staat voor stabiele groei. United Growth introduceert een innovatieve manier om te beleggen zonder dat je zelf daadwerkelijk fysiek vastgoed aankoopt. Dit is dé kans om het maximale uit jouw kapitaal te halen.

In plaats van zelf vastgoed aan te kopen, maakt United Growth het mogelijk om via een directe lening te beleggen in vastgoed. Zo financier jij met je vermogen een vastgoedproject van een ervaren ontwikkelaar waardoor je de risico’s van vastgoed in eigendom uit de weg gaat en toch profiteert van het rendement van de vastgoedmarkt.

Crowdfunding-vastgoed

Wat is crowdfunding vastgoed?

Crowdfunding vastgoed is een vorm van collectieve financiering waarbij veel kleine investeerders samen een vastgoedproject financieren. Deze nieuwe vorm van financieren heeft ervoor gezorgd dat ook veel investeerders met een klein budget kunnen deelnemen aan mooie projecten.

Feiten over crowdfunding

In de afgelopen jaren heeft de crowdfundmarkt een explosieve groei doorgemaakt. In Nederland was de omvang van de totale crowdfundmarkt in 2021 meer dan € 400 miljoen. Het rendement daarbij was gemiddeld tussen de 4% en 8%, afhankelijk van het soort project en het risico.
Over het algemeen geldt dat hoe hoger het rendement is, hoe hoger ook het risico is dat je loopt als investeerder. Er zijn talloze voorbeelden van succesvolle projecten die met hulp van crowdfunding zijn gefinancierd, maar er zijn ook voorbeelden van projecten die niet het beloofde rendement opleverden of waarbij zelfs sprake was van faillissement.

Crowdfunding vastgoed versus United Growth

United Growth maakt het mogelijk om via een directe lening te investeren. Een unieke manier om vastgoed te financieren. In plaats van met een grote groep investeerders te beleggen, financier je als individuele belegger in een specifiek vastgoedproject. Zo krijg je meer transparantie, controle en zekerheid.

De voordelen van investeren via een directe lening

Investeren in vastgoed doe je met een directe lening van United Growth. Hiermee geniet je van een aantal voordelen:

  • Je hebt direct contact met de ontwikkelaar of geldnemer
  • Je hebt meer zicht op en betrokkenheid bij het project en ziet direct waar je geld naar toe gaat
  • Je profiteert van zekerheden zoals een eerste hypotheekrecht

Met deze voordelen is dit een aantrekkelijke optie om rendement uit je vermogen te halen. De directe lening maakt investeren in de vastgoedmarkt persoonlijker, transparanter en veiliger. Zo maak je met jouw investering echt impact.