United Growth

• Vrijblijvend

Als vermogende investeerder zoek je voortdurend naar mogelijkheden om jouw kapitaal te laten groeien. Je bent er vast al achter gekomen dat investeren in vastgoed een van de meest betrouwbare en meest rendabele manieren is om het maximale uit je vermogen te halen. Maar er is nog een efficiëntere manier om optimaal te profiteren van de vastgoedmarkt zonder dat je zelf daadwerkelijk vastgoed aankoopt.

Investeren-in-vastgoed

United Growth biedt een uniek product aan waarbij jij via een directe lening geld verstrekt aan een ondernemer. Dit betekent dat jij als investeerder niet zelf hoeft te investeren in het aankopen van vastgoed, maar in plaats daarvan financier jij projecten van een ondernemer die expertise en ervaring heeft op de vastgoedmarkt. Zo is het risico voor jou als investeerder heel laag, behoud je je liquiditeit en profiteer je toch van het aantrekkelijke rendement van de vastgoedmarkt.

Verschillende vormen om te investeren in vastgoed

Er zijn verschillende manieren om te investeren in vastgoed. We noemen hierbij de meest populaire vormen:

 • Woningen
  De woningmarkt in Nederland stijgt enorm. In 2020 was de totale waarde van alle woningen in ons land ruim € 1,4 biljoen. Investeren in residentieel vastgoed kan via de aankoop van een appartement, eengezinswoning of studentenwoning.
 • Kantoren
  Met de groei van de Nederlandse economie stijgt ook de vraag naar kantoorruimte. Vooral in grote steden als Rotterdam, Amsterdam en Utrecht is er veel vraag naar moderne kantoorruimte.
 • Commercieel vastgoed
  Bij commercieel vastgoed moet je denken aan winkelpanden in drukke winkelstraten of winkelcentra, bijvoorbeeld de Kalverstraat in Amsterdam, een van de duurste straten van Nederland.
 • Industrieel vastgoed
  Bij industrieel vastgoed moet je denken aan bedrijventerreinen, magazijnen en opslagruimtes. Nederland heeft binnen Europa een strategische ligging waardoor er altijd vraag is naar industrieel vastgoed, vooral in logistiek belangrijke steden als Rotterdam.

De voordelen

Investeren in vastgoed biedt veel voordelen. Om je een beeld te geven, noemen we hier de belangrijkste:

 • Stabiele cashflow
  Met een investering in vastgoed geniet je van huurinkomsten, die leveren je een periodiek en vast rendement op. Dit is veruit een van de meest aantrekkelijke redenen waarom investeerders hun geld steken in vastgoed.
 • Vaste waarde
  Vastgoed behoudt over het algemeen zijn waarde. Zo blijft de waarde van jouw investering behouden, ook in economisch mindere tijden.
 • Bescherming tegen inflatie
  Terwijl de koopkracht van geld kan afnemen, behoudt vastgoed zijn waarde. Sterker nog, de waarde van vastgoed kan zelfs groeien.

De risico’s van investeren in vastgoed in eigendom

Investeren in vastgoed kent aantrekkelijke voordelen, maar er zijn ook risico’s aan verbonden als het vastgoed je eigendom is:

 • Onderhoudskosten
  De onderhoudskosten van het pand dat je hebt aangekocht, kunnen onverwachts oplopen. Deze onvoorziene kosten kunnen het rendement van je investering flink laten dalen.
 • Leegstand
  Het pand waarin jij hebt geïnvesteerd, kan leeg komen te staan. Als je geen nieuwe huurder vindt, betekent dat verlies van inkomen.
 • Marktfluctuaties
  Schommelingen in de markt kunnen de waarde van je vastgoed beïnvloeden.

De oplossing die United Growth biedt om met een directe lening te beleggen in vastgoed zorgt ervoor dat je geen last hebt van deze uitdagingen maar ondertussen wel profiteert van de voordelen van de vastgoedmarkt.

Investeren in vastgoed via een directe lening werkt eenvoudig

Investeren in vastgoed via United Growth kan via een directe lening. Dit werkt heel eenvoudig en is uiterst effectief. Als investeerder financier je een vastgoedproject van een ondernemer die vooraf zorgvuldig door ons is gescreend. Daarbij kijken we naar de ervaring van de ondernemer, de financiële gezondheid van zijn bedrijf en naar de prestaties van het bedrijf in de afgelopen jaren. Als uit onze analyse blijkt dat de kredietwaardigheid van de ondernemer niet optimaal is, dan bouwen we in het belang van de investeerder een extra zekerheid in zoals een eerste hypotheekrecht. Zo ben je als investeerder extra beschermd.

Investeren in vastgoed in vergelijking met andere beleggingsopties

Als je investeren in vastgoed vergelijkt met andere beleggingsopties zoals aandelen of obligaties, dan kom je er al snel achter dat een vastgoedbelegging een aantrekkelijke balans biedt tussen rendement en risico. Investeer je in aandelen, dan loop je continu de kans dat de koers fluctueert waardoor je te maken kunt hebben met hoge pieken en diepe dalen die de waarde van jouw aandelen veranderen. En kies je voor een investering in obligaties, dan biedt dat vaak een laag rendement. Met investeren in vastgoed via een directe lening van United Growth kun je de balans tussen rendement en risico zelfs optimaliseren zodat je maximaal profiteert van jouw investering.

De toekomst

De Nederlandse vastgoedmarkt is volop in ontwikkeling. Met een groeiende bevolking en economie is er een grote vraag naar woningen en commercieel vastgoed. Regio’s zoals de Randstad blijven al jaren groeien, maar ook in steden als Eindhoven en Groningen groeit de vastgoedmarkt. Zo zijn er verspreid door het hele land innovatieve en duurzame bouwprojecten en interessante panden. Dit biedt nieuwe kansen voor jou als investeerder.

Een succesvol praktijkvoorbeeld

Onlangs sloot een investeerder een directe lening van € 500.000 bij ons af waarmee hij de financiering van een projectontwikkelaar mogelijk maakte. Deze ontwikkelaar renoveerde een historisch pand in het centrum van Utrecht tot luxe appartementen. Dankzij de lening kon de projectontwikkelaar het project binnen een jaar afronden. Met de verkoop van de appartementen was hij in staat om niet alleen de lening terug te betalen, maar ook een gezond rendement aan de investeerder te leveren.

Of je nu kiest voor traditioneel beleggen in vastgoed of geld investeren in vastgoed via een directe lening bij United Growth, dit is het moment om als belegger in vastgoed het maximale uit je vermogen te halen.

Neem contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te versturen geef je toestemming om je gegevens beveiligd te bewaren en ga je akkoord met ons privacy statement.